Wat is Keto?

Gepubliceerd op 12 juli 2020 om 00:03

Keto staat voor het ketogene dieet. Het ketogene dieet richt zich op het eten van een groot percentage (60-70%) vetten, een matig percentage (25-30%) eiwit en een laag percentage (5-10%) koolhydraten. Deze dieetverandering helpt het lichaam om voedingsketose te bereiken, waardoor het lichaam vet kan afbreken en ketonen kan aanmaken als brandstof. Wanneer je lichaam in een staat van ketose functioneert, kunnen een aantal gezondheidsvoordelen optreden, waaronder


- vetverlies

- hogere energieniveaus

- verhoogde mentale helderheid en focus

Wat zijn ketonen en wat is ketose?

Ketonen, B-hydroxybutyraat (BHB), acetoacetaat (ACA) en aceton zijn moleculen die in de lever worden gemaakt door de afbraak van vetten. Dit gebeurt meestal alleen wanneer je een zeer strikt vet- en koolhydraatarm dieet volgt, of vast. Wanneer de insulinespiegels laag zijn en de glucagon- en ephinespiegels relatief normaal zijn, komt vet vrij uit vetcellen en reist het naar de lever. Hier worden ketonen geproduceerd en gebruikt als alternatief voor glucose als energie om het lichaam van brandstof te voorzien.

Nutritionele ketose is het proces waarbij je lichaam vet afbreekt als brandstof en ketonen aanmaakt. Het aanvullen met exogene ketonen zoals KETO // OS® introduceert ketonlichamen in je bloedbaan zonder je lichaam in voedingsketose te duwen.

Wat is een keton? Wat zijn Ketones? Wat zijn ketonen en wat is ketose?
Bekijk dan eens deze video's (nederlands ondertiteld) --- KLIK


 »

Reactie plaatsen

Reacties

chrisgail
10 maanden geleden

Nice post which is about the lifestyle of the girls how they like to make themselves more beautiful
http://www.theacademicpapers.co.uk/dissertation-proposal-writing-service.php